Wärtsilä, simülatör teknolojisi sağlayacak

MDN MEDIA

Finlandiyalı teknoloji grubu Wärtsilä, Singapur Denizcilik Zabitleri Birliği’nin (SMOU) denizcilik eğitim kolu olan Wavelink Maritime Institute (WMI) için yeni çift yakıtlı motor simülatörü teknolojisini tedarik etti

Wärtsilä’ya göre bu teknoloji, denizcileri en son verimlilik konseptleri konusunda eğitmek ve onları yeni nesil deniz yakıtlarıyla çalışmaya hazırlamak için özel olarak tasarlandı.

Simülatörler, farklı yakıtlar ve motor tipleriyle gerçekçi senaryoları çoğaltmak için bir sanal gerçeklik unsuru içeriyor. Ayrıca, harmanlanmış öğrenme deneyimleri sağlamak için Wavelink’in öğrenme yönetim sistemi ile birleştirilmiş bulut tabanlı simülasyonu içeriyor.

Seyir ve teknoloji simülatörlerinin, kısa bir süre önce Singapur Cumhuriyeti Sürdürülebilirlik ve Çevre Bakanı ve Ticari İlişkilerden Sorumlu Bakan Grace FU Hai Yien tarafından açılışı yapılan WMI’daki simülasyon süitinin temel bir özelliği olduğunu belirtmek gerekir.

Süitte ayrıca 270 derecelik görselliğe sahip tam görev köprüsü ve uluslararası standartlara uygun en üst düzeyde uygulamalı gemi kullanma eğitimi için 120 derecelik görselliğe sahip yarı görev köprüsü bulunuyor. Teknik simülatörler, makine dairesi ve sıvı yük elleçleme eğitimi için tam görev ve çok işlevli ağ sınıf kurulumlarını içeriyor.

Bunu Paylaşın