Wärtsilä 6 yıllık sözleşme imzaladı

MDN MEDIA

Wärtsilä, Nautica Ship Management ile hibrit scrubber tesisatı ile donatılmış iki besleyici konteyner gemisindeki egzoz gazı arıtma sistemlerine ilişkin iki ‘Yaşam Döngüsü Anlaşması’ daha imzaladı

2019 yapımı MTT Saisunee ve 2020 yapımı MTT Senari için sistemler, her ikisi de 2021’de inşa edilen diğer iki Nautica gemisi MTT Samalaju ve MTT Semporna’daki benzer düzenlemeleri takip ediyor.

Anlaşmalar, Wärtsilä uzmanlarının uzaktan erişimine olanak tanıyarak sistemlerin mümkün olduğunca etkili bir şekilde çalışmasını ve herhangi bir sorunun en az kesinti süresiyle derhal yönetilmesini sağlıyor.

Nautica Gemi Yönetimi kıdemli teknik müdürü Azreen Nor Bin Mohamad konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı “Bu gemilerdeki scrubber sistemlerinin optimum verimlilikle çalışması sürdürülebilir operasyonlara olan bağlılığımızın merkezinde yer almaktadır. Bu da gemilerin ilgili çevre düzenlemelerine uymasını sağlıyor. Wärtsilä’yı iyi tanıyoruz ve filomuzdaki diğer gemilerdeki anlaşmalarıyla ilgili deneyimlerimiz mükemmeldi. Bu nedenle, bu iki gemi için bu ilişkiyi sürdürmemiz doğaldı.”

Wärtsilä‘nın Singapur bölgesi satış müdürü David Xu ise şunları söyledi “Nautica’nın filosunun bakımını yapma ve geleceğe hazırlama konusundaki profesyonel yaklaşımını takdir etmekten ve bu anlaşmayla onları desteklemekten gurur duyuyoruz. Çözümlerimizi mevcut en son ve en iyi teknoloji doğrultusunda sürekli olarak yükseltiyor ve geliştiriyoruz. 7/24 hizmetimiz ve özellikle uzaktan erişim özelliğimiz, bize bu gemiler için anında destek ve sorun giderme sunma fırsatı verirken önemli maliyet tasarrufları da sağlıyor.”

İlginizi çekebilir:

Wärtsilä, dört MR kimyasal tankerini yenileyecek

Wärtsilä, Yaşam Döngüsü Anlaşmalarının teknik destek ve bakım gereksinimlerini desteklemek için verileri kullanarak uzun vadeli maliyet öngörülebilirliği ve tutarlı çalışma süresi sağladığını iddia ediyor. Gemi operatörleri, bakım aralıklarını gerçek gereksinimlere göre optimize eden ve böylece beklenmedik arıza sürelerini önleyen uzman desteği ve önerilerinden yararlanmakta.

Kaynak: Schiff&Offshore / Bu haberin/makalenin/çevirinin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır

ETİKETLER: ,
Bunu Paylaşın