Suzuki DF 350A ve DF 100B’yi tanıttı

MDN İstanbul

Doğan Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Suzuki Marin, 10-18 Mart tarihleri arasında gerçekleşen CNR Avrasya Boat Show’da yeni amiral gemisi Suzuki DF 350A ve kendi sınıfının en hafifi olan DF 100B modellerini ilk kez deniz tutkunlarının beğenisine sundu.

Ters dönüşlü çift pervane sistemine sahip Suzuki DF 350A, her iki pervanenin farklı yönlerde dönmesini sağlayarak su üzerinde dengeli ve güvenli bir seyir sağlamakta. 350 HP’lik güce sahip olan model, dişli kutusunun gelişmiş tasarımı sayesinde suyun sürtünme direncini en aza indirerek yakıt tüketiminin minimuma düşürüyor. 4 zamanlı dıştan takma deniz motorlarında ilk defa Suzuki tarafından geliştirilen ters dönüşlü çift pervane sistemi ayrıca, yüksek itiş gücü sayesinde hızlı ivmelenmenin yanı sıra teknenin daha kısa mesafede durmasını da sağlıyor.

Yüksek performansına rağmen sunduğu düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken Suzuki DF 100B ise, daha büyük redüksiyon dişli oranı elde edilmesi amacıyla 2 kademeli dişli redüksiyon teknolojisine sahip. Bu sayede hızlı ivmelenme ve maksimum tork sunarak fark yaratıyor. 100 HP’lik güce sahip olan DF 100B’de ayrıca Suzuki’nin dıştan takmalı motorlarda fark yaratan teknolojileri, sapmalı tahrik şaftı, yenilikçi yatırma (park konumu) sınırlama sistemi, rakiplerindeki kayışlı tiplere göre daha dayanıklı ve bakım gerektirmeyen otomatik ayarlı triger zinciri ve motoru sulu yakıttan koruyarak arıza yapmasını önleyen su algılama sistemi standart olarak sunuluyor.

Bunu Paylaşın