Strela Gemi Onarım Tersanesi ilk kez bir tankerin bakımını yapıyor

MDN MEDIA

Stralsund’daki Strela Shiprepair Tersanesi, Hamburg merkezli GEFO Gesellschaft für Oeltransporte mbH’ye ait “Brahms” adlı petrol ve ürün tankerine ilk kez bakım ve modernizasyon hizmeti verdi

99 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğindeki “Brahms” Mayıs ayı sonunda Strela Shiprepair’in Volkswerft Denizcilik Sanayi ve Ticaret Parkındaki tesislerine demirledi.

Strela Shiprepair‘e göre, ara klas 4.178 tonluk kargo hacmine sahip olan “Brahms” üzerinde gerçekleştirildi, bu nedenle tersanede kaldığı süre boyunca mümkün olan en kısa sürede kapsamlı bakım çalışmalarının yapılması gerekiyordu. Tüm deniz valfleri elden geçirildi, dümen ve pervane sistemleri ölçüldü ve kontrol edildi, pompa ve tank hatları incelendi, elden geçirildi ve onarıldı. Servis planı ayrıca deniz ve demir kutularının yanı sıra demir zincirinin kontrol ve temizliğini de içeriyordu. Son olarak, “Brahms” yeni bir kat boya ile boyandı. Bakıma ek olarak, gemiye ilk kez eksiksiz bir balast suyu arıtma sistemi kuruldu.

Strela Gemi Onarım Tersanesi Genel Müdürü Jan Tebbe-Simmendinger, “Tanker segmentinde önde gelen filo operatörlerinden biri olan Hamburg merkezli denizcilik şirketi GEFO’yu tersanemizi kullanmaya ikna edebildiğimiz için çok mutluyuz” dedi. GEFO’nun tankerleri gibi tankerler çoğunlukla Avrupa kıyı sularında kullanılıyor. Bu nedenle Strela Shiprepair, Stralsund tersanesinin daha büyük tankerler için de bakım ve onarım hizmetleri sunmaya uygun olduğuna inanıyor.

Kaynak: Schiff&Offshore / Bu haberin/makalenin/çevirinin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER:
Bunu Paylaşın