Songa Shipmanagement, filosunun tamamında LAB021 yazılımını kullanacak

MDN İstanbul

Birleşik Krallık merkezli Songa Shipmanagement, Güney Kore merkezli yazılım şirketi LAB021’in, Vessellink sisteminin tüm filosunda kullanmak için anlaşma imzaladı

Vessellink, Songa Shipmanagement’ın mevcut gemi içi raporlama sisteminin yerini alacak. Yakıt tüketimini azaltmak, gerçek zamanlı gemi izleme, rota optimizasyonu ve enerji yönetimi gibi işler için kullanılacak.

Songa Shipmanagement Genel Müdürü Kenneth David McLeod, “LAB021’in Vessellink çözümünü benimseyerek gemi operasyon verimliliğimizi en üst düzeye çıkarmayı ve çevreyi daha iyi korumayı umuyoruz. Bu, sürdürülebilir denizcilik sektörüne öncülük etmede önemli bir rol oynayacaktır” dedi.

Anlaşma, KR’nin dekarbonizasyon doğrulama sistemi KR GEARS’ın Vessellink uygulamasıyla uyumluluğuna dayalı olarak Korean Register (KR) tarafından yapıldı.

LAB021 CEO’su Lee Sang Bong, “Bu sözleşme, denizcilik sektörünün dijital dönüşümünü hızlandırmada önemli bir kilometre taşına işaret ediyor. Songa Shipmanagement ile işbirliği yaparak Vessellink’in mükemmelliğini gösterecek ve küresel pazardaki konumumuzu daha da sağlamlaştıracağız” ifadesini kullandı.

İlginizi çekebilir:

Cosco ve Fortescue yeşil yakıt tedarik zincirine odaklanıyor

Bunu Paylaşın