Seatrium 133 milyonluk anlaşma imzaladı

MDN MEDIA

Sembcorp Marine ve Keppel Offshore & Marine’in 2023 yılında birleşmesiyle oluşan Singapur’da kurulu Seatrium Limited, yıl ortasında 180 milyon SGD (133,2 milyon USD) değerinde onarım ve yükseltme sözleşmesi kazandığını duyurdu

Bu yılın geri kalanında tamamlanması beklenen anlaşmaların biri hariç tamamı açık deniz üniteleri, donanma gemileri, feribotlar, LNG taşıyıcıları ve tankerler gibi gemilere yönelik çalışmaları içeriyor. Projeler arasında düzenli müşteriler Velesto Energy Berhad, Zonda Drilling AS ve Seadrill Limited’e ait iki jack-up ve iki sondaj gemisi yer alıyor. Sapura Energy Berhad’a ait Sapura 1200 adlı ağır yük boru hattı gemisinin onarımı da gerçekleştirilecek. Seatrium ayrıca Japan Offshore Marine Company Ltd’ye ait bir jack-up kurulum kulesi olan Sea Challenger için bir yükseltme sözleşmesi kazandı.

Anlaşmalar ayrıca mevcut müşterilere ait yedi LNG tankerinde yapılan iyileştirmeleri ve Conoco Phillips / Polar Tankers Inc. şirketine ait iki tankerde yapılan iyileştirmeleri de içeriyor. Alaska Tanker Company LLC’ye ait bir gemide de ana makine, çift yakıta hazır MAN Yaşam Döngüsü Yükseltmesi gerçekleştirilecek. Diğer anlaşmalar arasında Yeni Zelandalı Interislander tarafından işletilen RoRo feribotu Kaitaki’nin onarımı, adı açıklanmayan bir geminin çarpışma onarımı ve Avustralya Donanması adına ABD Askeri Sealift Komutanlığı ve Teekay Shipping (Avustralya) için donanma gemilerinin onarımı yer alıyor.

Kaynak: Offshore Energy

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın