SANMAR’dan Lamnalco’ya 10. teslim

MDN İstanbul

SANMAR, 2010 yılı başında Lamnalco Grup’tan aldığı “ULUPINAR” serisinden 3 römorkörlük siparişin “Lamnalco Fregat” isimli ikincisini 28 Mayıs Cuma günü Marinetürk İstanbul Cityport’ta gerçekleştirilen tören ile teslim etti. Böylece SANMAR, Lamnalco’ya ikisi bu yıl olmak üzere toplam 10 adet siparişini teslim etmiş bulunuyor. 3 römorkörlük siparişin ilki 20 Mayıs’ta teslim edilmişti. Haziran ayında teslim edilecek tekneyle birlikte 3 römorkörlük siparişin tesliminin tamamlanması planlanıyor.
“Lamnalco Fregat” isimli Ulupınar 90 serisi 3300 BHP ASD römorkörü, RINA klasında bulunuyor. Çelik yapıya sahip olan 25 metre boyundaki römorkörün hızı 12,5 knot. 6 kişilik mürettebat için tasarlanmış olan römorkör, 45T Bollard Pull çekme kapasitesine sahip. Sipariş edilen üç modern römorkör, özel dizaynları sayesinde yanaşma, rıhtımdan ayrılma, eskort ve başka bir gemiyi çekme konusundaki yüksek kabiliyetleriyle öne çıkıyor.
SANMAR ile Lamnalco Group arasındaki işbirliği uzun süredir devam ediyor. Haziran ayındaki teslimin gerçekleştirilmesinin ardından SANMAR, Lamnalco Group’a 9’u hizmet teknesi olmak üzere toplam 11 tekne teslim etmiş olacak.

ETİKETLER:
Bunu Paylaşın