RSR’de onarım dönemi hareketlendi

MDN MEDIA

Rotterdam Gemi Onarımı (RSR), kardeş şirket Eerland Gemi Onarımı (ESR) ile birlikte, geniş bir yelpazedeki yükseltme, revizyon ve onarım projelerini başarıyla ve zamanında tamamlayarak bu yıl tam kapasiteye yakın çalışıyor

Caterpillar, MAN ve Wärtsilä motorlarının bakımı yapıldı, vinçlerin sökülüp bakımı yapıldı ve baş iticilerin bakımı yapıldı.

Bu arada, rıhtıma çarpan bir tankerin pruvası da dahil olmak üzere çok sayıda çarpışma hasarının onarımı tamamlandı. RSR, gemi için uygun bir rıhtım ayarladı ve şirketin Marine Service 1 çalışma teknesi kullanılarak hem vinç hem de atölye olarak geminin ambarı kullanılarak 7/24 onarımlar gerçekleştirildi.

ESR kaynak ekipleri yüksek yoğunluklu çelik, karbon çeliği, paslanmaz çelik ve dubleks çeliklerin kaynağı konusunda nite. Rotterdam’da gerçekleştirilen bu tür onarımların yanı sıra, şirketin mobil ekipleri Avrupa genelindeki gemilere müdahale ederek açık deniz gemilerine, tarak gemilerine ve iş teknelerine hizmet veriyor.

Şirket yakın zamanda yeni bir iskeleyi devreye aldı. Ambar kapakları ve depo üstleri de dahil olmak üzere çoğunlukla yeniden kullanılabilir çelik parçalardan üretilen bu araç, en yeni kontrol ve otomasyon sistemleriyle donatıldı. 58 m x 17 m iç boyutları ve 1.100 ton kaldırma kapasitesiyle ünite, kılavuz, polis ve liman gemileri de dahil olmak üzere iş tekneleri ve diğer gemilerin hizmetinde kullanılıyor.

Kaynak: Ship&Offshore

Bunu Paylaşın