Polonya pazarı için CTV

MDN MEDIA

Polonyalı Orlen Group’un offshore enerji ve madencilik iştiraki Lotos Petrobaltic SA, Singa- pore’daki Strategic Marine tersanesinde yeni bir mürettebat transfer gemisi (CTV) sipariş etti

StratCat 27 CTV’nin Eylül ayında teslim edilmesi bekleniyor. Gdansk merkezli Technical Ship Management tarafından işletilecek olan gemi, bir Lotos Petrobaltic iştiraki olan Miliana Shipmanagement Ltd. tarafından yönetilen beş gemilik filoya katılacak. Şirketlerin açıklamasına göre, Polonya açık deniz rüzgar çiftliği pazarında kullanılacak bu tipteki ilk ünite olacak ve işe Kuzey Denizi’ndeki teknisyenleri transfer ederek başlayacak. StratCat 27 daha sonra Polonya sularına taşınacak ve burada ülkenin Baltık Denizi’ndeki münhasır ekonomik bölgesinde personel transferi için kullanılacak.
Gemi en son Tier III emisyon gereksinimlerini karşılayacak ve gelecekte hibrid güç kurulumu için ‘hazır’ olarak tasarlandı.

İlginizi çekebilir:

FRS Windcat Polska, 2 yeni CTV gemi siparişi verdi

Kaynak: Schiff&Offshore / Bu haberin/makalenin/çevirinin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın