Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehidimiz var

MDN İstanbul
PENÇE-KİLİT HAREKAT BÖLGESİNDE ARAMA TARAMA FAALİYETLERİ SIRASINDA AÇILAN TACİZ ATEŞİ SONUCU PİYADE ASTSUBAY ÇAVUŞ HABİP MURAT ALP ŞEHİT OLDU. (İHA/ANKARA-İHA)

Pençe-Kilit Harekât bölgesinde arama tarama faaliyetleri sırasında açılan taciz ateşi sonucu Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp şehit oldu

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Pençe-Kilit Harekât Bölgesinde, 7 Ağustos 2024 tarihinde, arama tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucunda Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Şehit Alp için taziye mesajı yayımlayan Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, “Kahraman silah arkadaşımız, 7 Ağustos 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Millî Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.

İlginizi çekebilir:

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı’nda görevli askerimiz şehit oldu

ETİKETLER: , , ,
Bunu Paylaşın