Opulent Maritime, eBDN sistemi için ADP Clear ile anlaştı

MDN İstanbul

Singapur merkezli denizcilik şirketi Opulent Maritime, dijital yakıt ikmâli operasyonlarını desteklemek için ADP Clear ile anlaşma imzaladı

Opulent Maritime, dört tane barçtan oluşan filosu için elektronik Bunker Teslim Notu (eBDN) sistemi olarak ADP Clear’ın blok zinciri tabanlı platformunu kullanacak.

Opulent Maritime Nakliye Müdürü Matthew Ong, “Singapur’daki yakıt ikmâl operasyonlarımızda Gelişmiş Teslimat Platformu’nu uygulamaktan heyecan duyuyoruz. Diğer eBDN çözümlerini denedikten sonra, ADP’nin ihtiyaçlarımız için piyasadaki en iyi ürün olduğunu düşünüyoruz. Gemilerimizin kablosuz ağlara erişimi olmadığında bile eBDN sürecinin her zaman sorunsuz işlemesini sağlayan çevrimdışı özelliklerinden etkilendik. Siber güvenlik Opulent Maritime için çok önemli ve ADP’nin veri koruma standartları ve güvenli blok zinciri mimarisi bize ihtiyacımız olan güvenceyi sağlıyor” dedi.

Platform, tüm bunker talep sürecini dijitalleştirmek üzere tasarlanmış olup bunkerleme verilerinin baştan sona tüm paydaşlar arasında gerçek zamanlı olarak aktarılmasını sağlar. Gemideki dokümantasyon, yakıt kalitesi, operasyonel zaman çizelgeleri ve alınan miktar dahil olmak üzere yakıt ikmâl operasyonu tüm yönleriyle elektronik olarak ele alınır, belgelenir ve izin verilen kullanıcılar tarafından erişilebilir hâle getirilir.

Bu sayede yakıt ikmâli operasyonlarına ilişkin gerçek zamanlı verilere daha geniş erişim sağlanarak, yakıt ikmâli süreci boyunca daha iyi planlama, kaynak tahsisi ve gelişmiş karar alma süreçleri mümkün olmaktadır.

İlginizi çekebilir:

CMA CGM, yapay zekâyı operasyonlara entegre etmek için “Google” ile birlikte çalışacak

Bunu Paylaşın