Norveçli operatörün gemisi 2024 sonuna kadar dolu

MDN MEDIA

Norveçli gemi sahibi ve işletmecisi Golden Energy Offshore Services (GEOS), büyük platform tedarik gemilerinden (PSV) biri için yeni bir sözleşme imzaladı

PSV Energy Swan için yapılan 100 günlük sözleşme 60 günlük bir opsiyonla birlikte geliyor ve Eylül 2024’te geminin Kuzey Denizi’nden açıklanmayan yeni bir yere doğru yolculuğa çıkacağı zaman başlayacak. GEOS’a göre gemi bugüne kadar yüzde 100 kullanım oranını korudu ve bu sözleşme ile yılın geri kalanını da kapsıyor.

Müşteri bilinmemekle birlikte, firma onu “birinci sınıf bir uluslararası operatör” olarak tanımladı ve anlaşmanın büyüklüğünün bu tip gemiler için pazarı yansıttığını belirtti. 2005 yapımı Energy Swan, ST 216 tasarımlı, 28 kişi kapasiteli büyük bir PSV/boru taşıyıcı. Gemi için daha önce Nisan ayında kısa süreli bir sözleşme imzalanmıştı. PSV geçen yıl Repsol Norge ile çalışmıştı.

Buna ek olarak, Norveçli oyuncu yaz sezonunun düşük faaliyet, yüksek müsaitlik ve beklentilerin altında günlük ücretlerle geçtiğini paylaştı. Bununla birlikte firma, filosunun Haziran ayında yüzde 94,8’lik bir filo kullanım oranı yakaladığını ve faaliyette olan yedi gemi için günlük 26.850 dolar civarında zaman çarteri eşdeğeri (TCE) kazanç elde ettiğini söyledi.

Kaynak: Offshore Energy

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın