Norbulk Shipping gemilerinde SIRE 2.0 yazılımını kullanmaya başlıyor

MDN İstanbul

Birleşik Krallık merkezli Norbulk Shipping, Almanya merkezli Kaiko Systems yazılım şirketinin SIRE 2.0  yazılımını, 27 tanker gemisinden oluşan filosunda Eylül ayı itibarıyla kullanmaya başlayacağını duyurdu

Norbulk Shipping UK Ltd Direktörü ve Genel Müdürü Walter Woodage, “Kaiko Systems’in Liman Devleti Kontrolü performansımızı ve RightShip puanlarımızı önemli ölçüde iyileştireceğini, operasyonel verimliliğimizi ve güvenlik standartlarımızı doğrudan etkileyeceğini öngörüyoruz. Bu girişim sektördeki itibarımızı ve rekabet gücümüzü korumak için çok önemlidir” açıklamasında bulundu.

Uygulamalar, doğrudan mobil cihazlar üzerinden denetim ve raporlama yapılmasını sağlayarak mürettebatın idari yüklerini azaltmak için kullanılacak ve kıyı tarafındaki ekiplere proaktif yönetim için standartlaştırılmış veriler ve gemi koşullarına ilişkin içgörüler sağlayacak.

Kaiko Systems Kurucu Ortağı ve CEO’su Fabian Fussek, “Kaiko Systems olarak, denizcilik şirketlerinin proaktif sorun raporlama ve sürekli öğrenme kültürünü geliştirmelerine yardımcı olmaya kendimizi adadık. Raporlama zorluklarını ele alarak ve uygun prosedürleri güçlendirerek Norbulk’u daha yüksek filo performansı ve güvenlik standartlarına ulaşma konusunda desteklemeyi amaçlıyoruz” ifadesini kullandı.

İlginizi çekebilir:

MSC Cruises emisyonlarını yüzde 15 oranında azaltacak

Bunu Paylaşın