MSC “Explora I” İstanbul’da

MDN İstanbul

EXPLORA I

MSC Grubu’nun seyahat markası Explora Journeys, altı gemilik filosunun ilk gemisi olan EXPLORA I ile Doğu Akdeniz programlarına, seferlerin ilki olan İstanbul’la başladı

Bir denizcilik geleneği olarak, bir geminin limana ilk ziyaretini kutlamak için gerçekleştirilen karşılama töreninde gemi kaptanı Kaptan Pietro Sinisi ve Explora Journeys yetkilileri, Türkiye’den seçkin konukları ağırladı.

MSC Cruises & Explora Journeys Yönetici Direktörü Norbert Stiekema “Uzun yıllardır süre gelen cruise yolculuğu deneyim tasarımını Explora Journeys ile bir adım öteye taşıdık. Geleneksel bir yolcu gemisinden çok süper yat olarak tasarlanan gemilerimiz, modern, kozmopolit, canlı ve samimi bir butik otel olarak lüks segmentte hizmet veriyor. Ulaştığımız limanlarda ise konukların kendilerini tam anlamıyla coşkulu hissetmelerini ve yerel kültürün derinliklerine inmelerini sağlamak için, daha yavaş bir tempoda ve her bir destinasyonda daha fazla zaman geçirerek, ünlü destinasyonlar ile daha az bilinen, alışılmışın dışında yerlerin mükemmel bir karışımını sunuyor” dedi.

MSC Cruises & Explora Journeys Türkiye Ülke Müdürü Işın Hekimoğlu “MSC Gemi Yolculuğu Bölümü altında bulunan çağdaş markamız MSC Cruises gemilerinin ardından, lüks markamız Explora Journeys’in ilk gemisi olan EXPLORA I’in programlarında Türkiye limanlarının da yer alması bizim için mutluluk veren bir gelişme. Lüks anlayışını bambaşka bir yaklaşımla konuklarımızın beğenisine sunarken alışılmışın dışında güzergâhlar, özgün deneyimler ve derinlemesine bir keşif yolculuğu ile ayrıcalıklarla dolu bir dünyayla buluşmalarını sağlıyoruz. Bunun en güzel örneği, gemimizin programlarında Bozcaada’nın da yer alıyor olması. Türkiye, eşsiz güzellikleriyle dikkat çeken limanları sebebiyle Explora Journeys konuklarının da en çok ilgi göstereceği destinasyonlar arasında bulunuyor. Bu yüzden, biz de planlamalarımızı geliştiriyor ve konuklarımıza özel bir deneyim yaşamaları için titizlikle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

EXPLORA I, İstanbul’a gerçekleştirdiği ilk seferinin ardından Yunanistan’ın Pire (Atina), Paros, Kefalonya (Fiskardo), Hırvatistan’ın Dubrovnik, Split ve Rovinj ve İtalya’nın Marghera (Venedik) limanlarına doğru yola çıkacak. Gemi, 2024 yılında Türkiye’de İstanbul’un yanı sıra Bodrum, Bozcaada, Kuşadası ve Marmaris limanları olmak üzere 5 farklı limanına uğrayacak.

İlginizi çekebilir:

MSC DIVINA 2024 sezonunu açtı

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın