MSC, Asya ve Meksika’yı birbirine bağlayan Dhalia hizmetini duyurdu

MDN İstanbul

Mediterranean Shipping Company (MSC), Asya ile Meksika’nın batı kıyılarını birbirine bağlayan yeni Dhalia hizmetini duyurdu

Dhalia hizmeti, Güney Çin ve Meksika arasındaki ticarete hizmet edecek bir rotasyona sahip olacak ve Asya ile Meksika arasında ek ağ kapsamı ve sıklığı ekleyecek.

MSC tarafından uygulanan bu yeni seferin rotasyonu Shekou-Xiamen-Şanghay-Busan-Manzanillo-Lázaro Cárdenas şeklinde olacak. İlk sefer 3 Ağustos 2024 tarihinde MSC Floriana VI gemisi ile Shekou’dan hareketle başlayacak.

Dhalia, Güney Amerika’yı Asya’ya bağlayan mevcut Andes, Aztec, Inca, Mexicas ve Santana seferleriyle birleşecek. Dhalia’nın eklenmesiyle Mexicas servisi Tianjing Xingang’a ek bir uğrakla değiştirilecek.

Yeni rotasyon Tianjin Xingang – Qingdao – Ningbo – Busan – Manzanillo – Lazaro Cardenas şeklinde olacak.

MSC haziran başında, Asya ve Güney Amerika’nın doğu kıyılarını birbirine bağlayan ve Temmuz ortasında başlayacak olan yeni bir haftalık Carioca servisini duyurmuştu.

Kaynak: Seatrade Maritime / Bu haberin/makalenin/çevirinin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.Kaynak: Seatrade Maritime / Bu haberin/makalenin/çevirinin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

İlginizi çekebilir:

MSC, Clasquin’in yüzde 42 hissesini satın aldı

Bunu Paylaşın