MOL Plus, denizcilik yazılım firması ZABoooN’a yatırım yapıyor

MDN İstanbul

Mitsui OSK Lines (MOL), MOL Plus girişim kolu aracılığıyla, dijital gemi yönetim platformları geliştiren Japonya merkezli ZABoooN’a yatırım yapmak üzere bir anlaşma imzaladı

ZABoooN’un MARITIME 7 bulut tabanlı hizmeti, Japonya’nın revize edilen Denizciler Yasası uyarınca, denizcilerin çalışma saatlerinin yönetimi için ve denizci işgücü yönetimi de dahil olmak üzere bir dizi alanda kullanılabilecek üzere tasarlandı.

Yazılım ayrıca filo planlamasını desteklemek için operasyonel geçmiş verileriyle birlikte gemi AIS verilerinin görselleştirilmesini sağlamakta ve gemi ekipmanı envanteri, sipariş ve teslimat yönetimi gibi hizmetler sunmakta.

Farklı gemilerden gelen çeşitli raporlar merkezileştirilebilir ve kıyıdaki personele performans hakkında genel bir bakış sağlamak için platform gösterge panolarında görselleştirilebilir.

MARITIME 7 hâlihazırda birçok MOL Grup şirketi tarafından gemi yönetimi ve işletme yönetimi için kullanılmakta olup, firmalar şu anda uygulamanın pazarını kıyı gemilerinin ötesine genişletmek için diğer ZABoooN paydaşlarıyla birlikte yazılım için yeni işlevlerin ortak geliştirilmesi üzerinde çalışmaktadır.

İlginizi çekebilir:

Berge Bulk dinamik sefer optimizasyon yazılımı kullanmaya başladı

ETİKETLER: , , ,
Bunu Paylaşın