Millî Savunma Üniversitesi tarihinde bir ilk…

MDN Editör
Fotoğraflar: Sağ üst: Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Sol alt: Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Sağ altı: Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu

Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ), Deniz, Kara ve Hava Astsubay Meslek Yüksekokulları’nın 2024-2025 eğitim öğretim yılı açılış törenlerinde bir ilk yaşandı

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ilk defa Astsubay Meslek Yüksekokulları’nın 2024-2025 eğitim-öğretim yılı açılış törenlerine katıldılar.

Bu katılımla birlikte ilk defa Millî Savunma Üniversitesi’nin Meslek Yüksekokulları açılış törenlerine üç kuvvet komutanı da aynı anda katılmış oldu.

MSÜ’nün kurulduğu tarihten bu yana gerçekleşen eğitim ve öğretim yılı açılış törenlerinde üst rütbeli komutanların katıldığı törenler olsa da kuvvet komutanları seviyesinde bir katılım hiç olmamıştı.

Millî Savunma Üniversitesi Deniz, Kara ve Hava Harp Okulları Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Törenleri sırasında Kara Harp Okulu mezunu subaylarının “Mustafa Kemal’in askerleriyiz!” sloganı sonrası yaşanan gelişmelerin ardından yapılan bu katılımlar dikkat çekti.

İlginizi çekebilir:

Türk Kadın teğmenlerden TSK’da ve dünyada bir ilk

Türk Kadın teğmenlerden TSK’da ve dünyada bir ilk

Bu haberin, çevirinin veya makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın