MAN ve EPS amonyak yakıtı kullanım eğitimi planlıyor

MDN MEDIA

Eastern Pacific Shipping (EPS) ve MAN Energy Solutions çalışanları için gemilerde amonyağın yakıt olarak kullanılması konulu bir eğitim hazırlamayı planlıyor

MAN ve EPS geçtiğimiz günlerde Posidonia’24 Fuarı’nda bir uzlaşı anlaşması imzaladı. Bu anlaşma EPS adına, MAN şirketinin mühendisleri ile birlikte amonyağın gemilerde MAN çift yakıtları motorlarında kullanım için güvenli hale getirilmesi konusunda eğitim görebilmek anlamına geliyor.

Eğitim içerikleri MAN Energy Solutions tarafından gemilerde amonyak gibi alternatif yakıtların güvenli kullanımı ve geliştirilmesi üzerine hazırlanacak.

İlginizi çekebilir:

Karpowership, MAN Energy Solutions’tan 48 motor sipariş etti

MAN ve EPS’in anlaşması önemli bir gelişmeye işaret ediyor

Anlaşma MAN Energy Solutions Danimarka ülke yöneticisi Bjarne Foldager ve EPS İcra Kurulu Başkanı Cyril Ducau tarafından imzalandı.

Ducau konu hakkında “Bu iyi niyet anlaşması sadece sektördeki yeşil dönüşümün öncüsü olarak bizim MAN ile ortaklığımızın altına çizmekle kalmıyor aynı zamanda amonyak gibi alternatif yakıtların güvenli bir şekilde taşınması için doğru ortamı yaratmak üzere Singapur Denizcilik ve Liman İdaresi gibi paydaşlarla işbirliği yapma taahhüdümüzü de güçlendiriyor. Bu işbirliği, küresel denizcilik sektörünü güvenli bir şekilde karbonsuzlaştırırken mürettebat güvenliğini artıracak ve çevresel unsurları güçlendirecek özel eğitimler geliştirmek için zorlukları daha bütünsel bir şekilde ele almamızı sağlayacak.”

Kaynak: Schiff&Hafen / Bu haberin/makalenin/çevirinin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın