MAN Energy Solutions’ın motor izleme platformu ABS, PDA sertifikası aldı

MDN İstanbul

Almanya merkezli denizcilik şirketi MAN Energy Solutions’ın motor performansını izlemeye yarayan dijital platformu MAN CEON, klas kuruluşu ABS tarafından Siber Güvenlik Ürün Tasarım Değerlendirmesi (PDA) sertifikasına layık görüldü

MAN CEON, gemi makinelerini Amazon’un bulut platformu olan Amazon Web Services (AWS)’a bağlayıp veri aktarımı sağlıyor. Aktarılan verilerden bileşenlerin ve sistemlerin verimliliği ve bu sistemlerin kullanılabilirliği hakkında bilgi sağlanarak gemi, karadan gerçek zamanlı olarak izlenebiliyor.

MAN Energy Solutions Dijital Baş Sorumlusu Gregory Puckett, “MAN CEON, gelişmiş veri analizi özellikleriyle öne çıkıyor ve dünya çapında MAN Energy Solutions ürünleri için gerçek zamanlı izleme ve destek sunuyor. Platform, performansı optimize etmek, verimliliği artırmak ve arıza süresini en aza indirmek için veri analitiği, makine öğrenimi ve öngörü teknolojilerini entegre ediyor. ABS’den bu sertifikayı aldığımız için çok heyecanlıyız. Bu, MAN CEON’un dijital altyapısının sağlamlığını ve esnekliğini ve en yüksek siber güvenlik standartlarına bağlılığını kanıtlayan önemli bir kilometre taşıdır. Bu sertifika sadece sıkı siber güvenlik önlemleri uygulama çabalarımızı doğrulamakla kalmıyor, aynı zamanda denizcilik ve enerji sektörlerindeki müşterilerimize güvenli, yüksek kaliteli dijital çözümler sunma konusundaki kararlılığımızı da pekiştiriyor” ifadelerini kullandı.

Smart Maritime Network

İlginizi çekebilir:

Türk savunma sanayi firmaları dünyada ilk 100’de

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın