Huisman bir vinç siparişi daha kazandı

MDN MEDIA

Hollanda merkezli vinç üreticisi Huisman, bir açık deniz enerji müşterisinden büyük bir mafsal bomlu vinç için üçüncü bir sipariş aldı

550 tonluk vinç, açık deniz ortamlarında yük kontrolü ve enerji yönetimi için geliştirilen en son teknolojiye sahip, şirketin tescilli ikincil kontrollü Aktif Savrulma Telafi Sistemi ile donatılacak.

Vincin bomu bir boru döşeme gemisinde çalışmak üzere optimize edildi. Maksimum 54 metre erişim mesafesine sahip.

Son sözleşme bu yıl açıklanan üçüncü sipariş oldu. Huisman’ın tam elektrikli aktif ağırlık dengeleme potansiyeline sahip yeni bir mafsallı bomlu vinç serisini tanıtmasının hemen ardından geldi. Şirket, bu özelliğin geminin dönen yedek enerji depolama sisteminde enerji depolamak için patentli teknolojiyi kullandığını ve hem verimliliği hem de sürdürülebilirliği artırdığını söyledi.

Huisman’ın iş kapsamı, Hollanda’nın Schiedam kentindeki tesisinden anahtar teslimi olarak mühendislik, üretim, kurulum ve testlerin tamamını içeriyor.

Kaynak: Ship and Offshore /Bu haberin/makalenin/çevirinin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın