Hollanda-Sırbistan işbirliği

MDN MEDIA

Hollandalı tersane Royal IHC, Sırbistan’daki bir tersane ile işbirliği yaparak tarak gemisi inşa etme kapasitesini genişletmeye karar verdi

Royal IHC, Hollanda’daki üretim kapasitesine ek olarak, Sırbistan’daki tersanesinde standart kesici emişli tarak gemileri (CSD) inşa etmek üzere VAHALI Tersanelerini seçti. İlk çelik plakalar Temmuz ayında Sırbistan’da kesilerek bu projenin resmi başlangıcı yapıldı. IHC, arka planda Kunduz tipi tarak gemilerine yönelik artan talebin olduğunu söyledi. Merkezi Gendt’te bulunan ve aslen Hollandalı bir gemi üreticisi olan VAHALI, son yıllarda 60’tan fazla nehir yolcu gemisi inşa etti ve Royal IHC için standartlaştırılmış tarama ve madencilik CSD’leri için kısmen gövde inşa etti. Bu ortaklık şimdi Beaver 65 DDSP’nin inşasını da kapsayacak şekilde genişletilecek. Royal IHC işletme müdürü Bay Bert Jan ter Riet şunları söyledi: “Beaver serimizdeki en büyük CSD için yüksek düzeyde talep var. Müşterilerimiz için hızlı teslimat süreleri çok önemli. Bu nedenle, stoktan temin edilebilirliği sağlamaya devam etmek için üretim kapasitesini arttırmak gerekliydi.”

Kaynak: Schiff und Hafen /Bu haberin/makalenin/çevirinin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın