Hempel’in Hempaguard X7Hempel boyası onay aldı

MDN MEDIA

Danimarkalı deniz kaplamaları uzmanı Hempel‘in silikon bazlı tekne kaplaması Hempaguard X7’nin performansı ve denizcilik endüstrisinde karbonsuzlaştırma etkilerini hızlandırma kabiliyeti artık sınıflandırma kuruluşu DNV tarafından üçüncü taraf olarak onaylandı.

Hempel‘e göre DNV tarafından yapılan dış doğrulama, enerji verimliliği kazanımları ve karbon emisyonu azaltımları da dahil olmak üzere Hempaguard X7’nin değerini müşterilerine daha iyi göstermesine olanak tanıyor.

DNV’nin doğrulaması, Hempaguard X7’nin denizcilik sektöründen kaynaklanan CO2 emisyonlarının azaltılması konusundaki performansını objektif olarak teyit ediyor. Buna ek olarak, yüzde 20’ye varan yakıt tasarrufu ve yüzde 1,4’lük ortalama hız kaybı DNV tarafından onaylanmış oldu.

Kaynak: Schiff&Offshore / Bu haberin/makalenin/çevirinin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın