Hapag-Lloyd, NexusWave denemesine başlıyor

MDN İstanbul

Almanya merkezli dünyanın 4. büyük uluslararası nakliye ve konteyner taşımacılığı şirketi Hapag-Lloyd, Inmarsat Maritime tarafından GEO, LEO ve 5G bağlantısını tek bir pakette birleştiren NexusWave hizmetini denemeye başlayacağını duyurdu

Hapag-Lloyd IT – Ağ ve Operasyonlar Kıdemli Direktörü Patrick Briest, “NexusWave ile gemilerimiz karadaki ve bulut tabanlı IT sistemleriyle sorunsuz bir şekilde entegre olan yüzen ofislere dönüşebilir. Bağlanabilirlikteki bu ilerleme, bulut tabanlı çözümler aracılığıyla operasyonları daha da kolaylaştırmamıza, önemli maliyet tasarrufları elde etmemize ve mürettebat BT hizmetlerini karadaki deneyimlerle eşleşecek şekilde geliştirmemize olanak tanıyacak.” dedi.

NexusWave hizmeti, görev açısından kritik operasyonların sürekli bağlı olmasını sağlamak için akıllı trafik bağlama ve önceliklendirme sağlamak üzere SD-WAN teknolojisinden yararlanırken, uzaktan denetimler gibi video akışına dayalı hizmetleri de destekliyor. İlgili kullanıcıların verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için iş ve mürettebat refah kanalları ayrı ayrı tutulmaktadır.

Inmarsat Maritime Satış Başkan Yardımcısı Gert-Jan Panken, “NexusWave gelişmiş bağlantısıyla, müşterilerimize denizcilik operasyonlarını dönüştüren kesintisiz, güvenli ve sağlam bir iletişim ortamı sağlayabiliriz. Hapag-Lloyd gibi değerli müşterilerimizin beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp aşan çözümler sunmaya devam ederek operasyonlarının verimli ve geleceğe hazır olmasını sağlamaya kararlıyız.” ifadesini kullandı.

Smart Maritime Network

İlginizi çekebilir:

Hapag-Lloyd, dijital yakıt tedarik sistemi için ZeroNorth ile işbirliği yapacak

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın