Hapag-Lloyd, dijital yakıt tedarik sistemi için ZeroNorth ile işbirliği yapacak

MDN İstanbul

Hapag-Lloyd, ZeroNorth ile yeni bir stratejik ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu ortaklık kapsamında firmalar, Hapag-Lloyd tarafından enerji dönüşümüne katkı sağlamak ve yakıt maliyetini azaltmak için kullanılacak dijital bir yakıt tedarik ve planlama sistemi için anlaşma imzaladı

Hapag-Lloyd Küresel Yakıt Satın Alma Kıdemli Direktörü Jan Christensen, “Filomuz ve işimiz genelinde karbonsuzlaştırmayı ilerletmek için net bir stratejik yönümüz var. Bunu yapmak için doğru ortakları bulmamız gerekiyor ve ZeroNorth’un yakıt tedarik ve planlama faaliyetlerimizi dijitalleştirmemizi sağlamak için mükemmel bir konumda olduğuna inanıyoruz. ZeroNorth güçlü bir alan uzmanlığına, endüstri lideri çözümler geliştirme ve işletme konusunda kanıtlanmış bir başarı geçmişine ve yakıt ikmâl endüstrisinin geleceği için güvenilir bir vizyona sahip” ifadelerini kullandı.

Sistem, Hapag-Lloyd’un yanı sıra diğer müşterilerin de kullanımına sunulacak olan sözleşme ve liman planlaması, sözleşme ihale yetenekleri ve gerçek bir fiyat algoritması gibi özellikler sunmayı amaçlıyor.

ZeroNorth Bunker Genel Müdürü Kenneth Juhls, “Hapag-Lloyd ile enerji dönüşümü sırasında şirketlerin yakıt planlaması ve tedarikine yaklaşımını dönüştürmek amacıyla iki kuruluşumuz arasındaki kapsamlı bilgi ve hırstan yararlanmamızı sağlayacak bu etkili ortaklıktan heyecan duyuyoruz. ZeroNorth olarak, sektörün karşı karşıya olduğu zorlukların tek başına üstesinden gelinemeyecek kadar büyük olduğuna inanıyoruz” dedi.

İlginizi çekebilir:

Damen Naval ile Kongsberg’den yeni anlaşma

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın