“Global Denizcilik Sektörü” İstanbul’da buluşuyor

MDN İstanbul

Europort İstanbul Fuarı, kıtaların ve denizlerin buluşma noktası İstanbul’un ev sahipliğinde ulusal ve uluslararası denizcileri, 23-25 Ekim 2024 tarihleri arasında Yenikapı Fuar Merkezi’nde bir araya getiriyor

33 Farklı Ülkeden 200’ü aşkın ulusal ve uluslararası firma, 450’den fazla global marka, 7 bini aşkın sektör profesyoneli 23-25 Ekim 2024 tarihleri arasında Yenikapı Fuar Merkezi’nde, Europort İstanbul Fuarı çatısı altında bir araya geliyor.

Geçtiğimiz yıl 42’nci yaşını kutlayan Avrupa’nın ikinci büyük denizcilik fuarı EUROPORT Rotterdam, rotasını yıllar sonra tekrar İstanbul’a çevirdi. 2007-2015 yılları arasında da Türkiye’de düzenlenen Europort İstanbul, Türk Gemi İnşa Sanayii ve global markaların da yer aldığı organizasyon, Türkiye’de Bonn Uluslararası Fuarcılık ve AHOY Rotterdam ortaklığı ile düzenlenecek.

Türk gemi inşa sektöründen 150’yi aşkın ulusal katılımcımızın yanında 16 ülkeden 48 Uluslararası bireysel katılımcı ve Hollanda, Çin, Yunanistan’dan da ülke pavilyonlarına ev sahipliği yapılacak. Diğer katılımcı ülkeler, Almanya, İran, Güney Kore, Polonya, İspanya, Estonya, Norveç, Birleşik Arap Emirlikleri, İtalya, İngiltere, Hindistan, İsveç ve İsviçre olacak.

Türk denizcilik sektörü, son yıllarda dünyanın önde gelen gemi inşa ve denizci ülkeleri arasındaki konumunu iyice sağlamlaştırmış ve ülkemizin en önemli ihracat sektörleri arasında yerini almıştır.

Tersanelerimizin yeni inşa, tamir bakım ve askerî projelerdeki başarısına her geçen gün yenileri ekleniyor. Europort Istanbul 2024, bu başarıyı daha da geliştirecek ulusal ve uluslararası güçlü işbirliklerine zemin hazırlayacak ve denizcilik alanında gelişen teknoloji, ürün ve hizmetlerin tanıtılması fırsatını sunacak.

İlginizi çekebilir:

Europort İstanbul Fuarı 11-14 Mart 2015’te yapıldı

Bunu Paylaşın