Fugro, Atlantic Shores için dört yıllık çalışmasını tamamladı

MDN MEDIA

Fugro, New York ve New Jersey’deki Atlantic Shores Offshore Wind için dört yıl süren kesintisiz araştırma faaliyetlerini tamamladı

Fugro’ya göre, Atlantic Shores proje portföyünde kullanılan yeni bir veri toplama ve yönetim yaklaşımı, araştırma verimliliğini yüzde 30 oranında artırdı ve New Jersey açıklarındaki Atlantic Shores South açık deniz rüzgar çiftliklerinin yakın zamanda federal onay almasına katkıda bulundu.

Hollanda merkezli çok uluslu açık deniz araştırma şirketi, oşinografik, deniz tabanı, toprak ve habitat verilerini toplamak için birden fazla bağımsız kampanyayı tek bir entegre programda birleştirerek araştırma ve veri toplama sürecini kolaylaştırdığını söylüyor.

Fugro, büyük hacimli verileri (100 TB’tan fazla) yönetmek için Atlantic Shores ile işbirliği yaparak, daha hızlı karar vermeyi sağlayan gerçek zamanlı proje bilgileri sağlayan bulut tabanlı bir coğrafi veri katılım ve dağıtım platformu olan Fugro VirGeo’yu geliştirdi.

Fugro ayrıca dört yıllık saha programı boyunca şirketin Atlantic Shores’un insanlar ve çevre için “Hedef Sıfır” güvenlik standardına ulaştığını söyledi.

Kaynak: Offshore Energy

ETİKETLER: ,
Bunu Paylaşın