Elkon Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. yeni başkanını seçti

MDN İstanbul

Denizcilik sektörüne alçak gerilim elektrikli ekipmanlarını ve otomasyon sistemlerini tasarlayan ve imâl eden Elkon Elektrik Sanayi ve Ticaret şirketinin mayıs Genel Kurulu’nda, Andreas Block Elkon Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi

Yönetim Kurulu’na Roland Schwandt Başkan Yardımcısı olarak atanırken, Seçkin Uz ve Cem Altın üye olarak seçildi. Yeni üye olarak da Osman Kahraman göreve başladı.

Roland Schwandt, Elkon’daki görevinin yanı sıra SCHOTTEL GmbH’nin Başkan Yardımcısı olarak, Seçkin Uz ise SCHOTTEL Türkiye ve Elkon’un Genel Müdürü olarak görevine devam edecek.

Şirket tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:

“Elkon, yeni Yönetim Kurulu üyelerinin şirketin başarısını ileriye taşıyacak yenilikçi ve vizyoner yaklaşımlarla geleceğe liderlik edeceklerine tam güven duymaktadır. elkon, yeni üyelerine büyük başarılar diler ve elkon ailesi olarak birlikte çalışma heyecanını paylaşır.

Mehmet Buldurgan’a, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev süresini başarıyla tamamladığı için içten teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Görev süresi boyunca Elkon’a değerli katkılarda bulunmuş, liderlik ve vizyonuyla birçok başarılı proje yönetmiştir. Elkon ailesinin bir parçası olan Mehmet Buldurgan’a minnettarlığımızı sunar ve tüm işlerinde başarılar dileriz.”

İlginizi çekebilir:

İtalyan şirket tersane devine talip oldu

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın