Denizcilik sektörü, GBD’nin geleneksel yemeğinde buluştu

MDN İstanbul

Gemi Brokerleri Derneği’nin dünya denizcilik sektörünün seçkin temsilcilerini ağırladığı geleneksel yemeği “Bosphorus Shipbrokers’ Dinner İstanbul 2014”, 1600 davetlinin katılımıyla 27 Haziran 2014 Cuma günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti

Gemi Brokerleri Derneği (GBD)’nin bu yıl ikincisini düzenlediği geleneksel “Bosphorus Shipbrokers’ Dinner İstanbul 2014’e katılan 1600 davetli sürprizlerle dolu coşkulu bir gece geçirdi. Gemi Brokerler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Kösoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan gece, plaket takdimiyle devam ederken, ardından keyifli müzik eşliğinde geleneksel şovlarla sonlandı.
Türk denizcilik sektörünün taşımacılık, tersanecilik, limancılık, lojistik ve yan sanayi faaliyetleriyle dünya denizcilik ticaretinden daha fazla pay almasına hizmet etmek amacıyla sürekli olarak seminer ve konferans gibi etkinlikler düzenleyen Gemi Brokerleri Derneği, bu prestijli gecede sektörün temsilcileri arasındaki etkileşimi artırmak arzusuna ulaşmanın heyecanını yaşadı. Dernek, dünyanın en önemli stratejik konumlarından birine sahip olan İstanbul’da en büyük uluslararası armatör ve brokerlik şirketlerini bir araya getirerek bu gecede ev sahibi olan Türk brokerlerinin saygınlığını artırarak bilinirliğine katkıda bulundu.
Denizcilik sektörünün değerli temsilcilerinin yanı sıra devlet protokolünden birçok önemli isim ve Deniz Ticaret Odası gibi sivil toplum kuruluşlarının üst düzey yöneticilerinin katıldığı heyecanlı buluşmaya, ayrıca Baltık ve Uluslararası Denizcilik Örgütü (BIMCO) CEO’su ve Genel Sekreteri Angus R. Frew de katıldı.

Bunu Paylaşın