Crowley ve Seacor yeni petrol ve tanker şirketi kurdu

MDN MEDIA

ABD merkezli denizcilik şirketi Crowley ve petrol endüstrisi şirketi Seacor Holdings, Crowley ve Seacor’un petrol ve kimyasal nakliye gemilerini, yeteneklerini ve personelini ABD Jones Yasası nakliye çözümleri sunmak üzere birleştiren Fairwater Holdings’i kurdu

Fairwater, Jones Yasası’nın tüm önemli kıyı tanker ticaretlerinde aktif olacak. Ayrıca, Alaska ham petrolünün yanı sıra petrol ürünleri, kimyasal ve özel paketlerin taşınmasını da destekleyecek.

Filo, hem “eco” hem de geleneksel orta menzilli ürün tankerleri, 114.000 dwt Aframax tankerler ve çeşitli geliştirmeler ve yeteneklere sahip mafsallı römorkörler (ATB’ler) dahil olmak üzere 31 gemiden oluşuyor.

Fairwater ayrıca üçüncü şahıslara ait 20 gemiden oluşan çeşitli bir filo için gemi yönetim hizmetleri de sağlayacak.

Fairwater’ın deniz ve kıyı operasyonlarının merkezi Fort Lauderdale, Florida’da olup, Fairfield, Connecticut; Houston; Jacksonville, Florida; ve Seattle’da ofisleri bulunuyor.

Hatırlatmak gerekirse Crowley kısa süre önce Sturgeon Bay, Wisconsin’deki Fincantieri Bay Shipbuilding’de inşa edilen bir sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) bunker mavnasını teslim aldı.

Kaynak: Offshore Energy

ETİKETLER: ,
Bunu Paylaşın