Chandris Hellas mürettebatı için yeni bir yazılım kullanacak

MDN İstanbul

Denizcilik teknolojisi start-up şirketi Seafair ile gemicilik şirketler grubu Chandris Hellas arasında bir anlaşma imzalandı. Anlaşma kapsamında Chandris Hellas’ın, Century Bulk Carriers şirketinde yeni bir mürettebat yazılım sistemi kullanılacak.

Sistem, şirketin mürettebat, HSQE ve eğitim departmanlarını gemiadamı seçimi, gelişimi ve takibini yönetmede desteklemek, aynı zamanda mürettebat uyumluluğu ve elde tutma konusundaki gerekliliklerin yönetimini merkezileştirmek için kullanılacak.

Chandris Hellas Dijital Dönüşüm ve PMO Müdürü Klavdia Chatzikonstantinou, “Seafair’in yazılımı, kuruluşumuzun mürettebat faaliyetlerini gerçekleştirmek için akıllı dijital iş akışlarını kullanmasına yardımcı oluyor. Sistem, hem kuruluşumuz içindeki hem de ölçeklenebilir kullanıcı haklarıyla platforma erişebilen ortaklarımız dışındaki mürettebat konularıyla ilgilenen tüm kullanıcılar için gelişmiş işbirliği sağlıyor. Seafair’in yazılımı daha iyi veri bütünlüğüne sahip olmamıza yardımcı oluyor, bu da daha iyi raporlama ve ardından daha bilinçli kararlar almamızı sağlıyor” dedi.

Seafair CTO’su Byron Antoniades, “Chandris Hellas gibi uzun bir geçmişe ve küresel ayak izine sahip bir şirketle işbirliği yapmaktan onur duyuyoruz. Yazılımımızı nasıl geliştireceğimiz ve genişleteceğimiz konusunda bize harika girdiler sağlayan ileri görüşlü kullanıcılar görüyoruz, bu nedenle birlikte büyümekten ve uzun vadeli, karşılıklı yarar sağlayan bir ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz” ifadesini kullandı.

İlginizi çekebilir:

Vopak, Avustralya’da CO2 ithalat terminali kuracak

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın