Brunvoll 3 yeni anlaşma imzaladı

MDN MEDIA

Tahrik, konumlandırma ve üretim sistemleri üreticisi Brunvoll, bir hafta içinde üç proje açıklayarak Norveçli firmanın büyüme sürecinin devam ettiğini gösterdi

Şirket geçtiğimiz hafta Utkilen ile iki gemisi için “önemli” bir tahrik yükseltmesi, GOT Marine ile hibrit bir sistem çözümü ve Aes Mek Verksted ile manevra ve konumlandırma sistemi için sözleşme imzaladı.

Utkilen sözleşmesi, şirketin daha geniş yakıt ve emisyon tasarrufu hedeflerinin bir parçası olarak armatörün buz klaslı iki gemisi için tahrik yükseltmelerine olanak tanıyacak “büyük” bir güçlendirme projesi için imzalandı.

Brunvoll, Golfstraum ve Rystraum adlı iki geminin yeni bir dişli geçişi, revizyon ve pervane kanatlarının yeniden tasarımı da dahil olmak üzere önemli iyileştirmeler alacağı “aerodinamik” bir güçlendirme tasarımı oluşturdu. Utkilen ayrıca Becker Marine Systems ile işbirliği yaparak her iki gemi için Becker Mewis Duct® enerji tasarruf cihazını tedarik etti. Kanal, pervaneye girişi optimize ederek hidrodinamik verimliliği artırıyor.

GOT Marine ile yapılan sözleşmeye göre Brunvoll’un yan kuruluşu Brunvoll Mar-El, Norveç kıyılarındaki en büyük arama kurtarma gemisi olacak 32 metrelik yeni bir arama kurtarma (SAR) gemisi için paralel bir hibrit çözüm sunacak. Geminin inşasının 2026 yılına kadar tamamlanması bekleniyor. Hibrit sistem, Triton Hybrid ürün serisinden bir Enerji Yönetim Sistemi ve DC Panosundan oluşuyor ve elektrik motorları, invertörler ve bataryalar içeriyor.

Brunvoll’un Aas Mek Verksted ile yaptığı sözleşme, Njord Aquashipping’in yeni canlı balık taşıyıcıları için bir tahrik, manevra ve dinamik konumlandırma sisteminin teslimatı içeriyor.

Kaynak: Ship&Offshore

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın