AD Ports Group ve Saif Powertec arasında MoU imzalandı

MDN İstanbul

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli AD Ports Group ve Bangladeş merkezli Saif Powertec Ltd. denizcilik şirketi, Bangladeş’teki çeşitli limanların geliştirilmesi üzerine bir Mutabakat Zaptı (MoU) imzaladı

Şirketler MoU kapsamında, Chattogram, Mongla ve Dhaka’daki limanların konteyner depolarının ve lojistik tesislerin geliştirilmesi üzerine ortak bir çalışma yürütecek.

AD Ports Group Genel Müdürü ve Grup CEO’su Mohamed Juma Al Shamisi, “Bu işbirliği, küresel çapta yeni fırsatları ortaya çıkarma konusunda süregelen kararlılığımızı vurgulamaktadır. Saif Powertec ile birlikte çalışmak, Bangladeş’teki çeşitli projelerde birinci sınıf hizmetlerimizi ve deneyimimizi sunmamız için daha büyük bir platform sağlayacaktır. Bu Mutabakat Zaptı’nın imzalanması, bilge liderliğimizin vizyonu doğrultusunda yıllar içinde kurduğumuz yakın ilişkileri geliştirmeye ve büyümeye devam ederken Grubun Bangladeş ve Güney Asya’daki varlığını daha da güçlendiriyor” dedi.

Saif Powertec şirketinden Tarafder Md Ruhul Amin, “AD Ports Group ile Bangladeş’teki büyük projelerde birlikte çalışmamızı sağlayabilecek süregelen ortaklığımızı devam ettiriyoruz. Mutabakat Zaptı, Saif Powertec ile AD Ports Group arasındaki ilişkinin gücünün bir başka göstergesidir ve önümüzdeki yıllarda da işbirliği yapmayı dört gözle bekliyoruz. AD Ports Group, sektörümüz söz konusu olduğunda masaya zengin bir deneyim ve bilgi birikimi getiriyor, bu nedenle Bangladeş’teki operasyonlarımızı büyütmeye devam etmek için onlarla birlikte çalışmak bizim için çok anlamlı” ifadelerini kullandı.

İlginizi çekebilir:

Türk denizciliğinin altın çağı: Dünyada yapabilen başka ülke yok

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın