ABS sıvılaştırılmış gaz inovasyonlarına AiP veriyor

MDN MEDIA

Her ikisi de Çin’in Jiangnan Tersanesi tarafından geliştirilen ultra büyük etan taşıyıcı (ULEC) için yeni bir tasarım ve B Tipi düşük sıcaklıklı kargo tankları için patentli bir yalıtım sistemi ABS tarafından prensipte onay (AiP) aldı

ULEC tasarımı, BrilliancE® II Tip B kriyojenik sıvılaştırılmış gaz kargo muhafaza sistemi ile geliştirilen ilk büyük gaz taşıyıcısı. İlk olarak 2019’da piyasaya sürülen bir tasarımın ikinci modifikasyonu olan PnFCOMBi yalıtım sistemi, sıvılaştırılmış gaz kargoları ve -163°C’ye kadar düşük sıcaklıklar için uygun.

Klas kuruluşunun Başkanı ve COO’su John McDonald yeni gaz taşıyıcı tasarımıyla ilgili olarak şunları ifade etti “Etan talebi artmaya devam ederken, ultra büyük taşıyıcı tasarımı pazarı uzun yıllar boyunca desteklemeyi vaat ediyor ve yeni yalıtım sistemi Jiangnan’ın gaz taşıyıcılarının genel güvenliğini destekleyen bir başka yenilikçi teknolojisi.”

Jiangnan Kurumsal Teknoloji Şefi Keyi Hu ise şu yorumda bulundu “Çığır açan BrilliancE® II Tip-B kargo muhafaza sistemi gaz taşıyıcılarında önemli bir sıçramayı temsil ediyor. Hafifliği sayesinde üç tanklı bir konfigürasyon sloshing ve yapısal rezonans endişesi olmadan uygulanabilir. Olağanüstü güvenlik, daha iyi alan verimliliği ve tank ile gövdenin paralel inşa edilmesi gibi çok sayıda avantaj sunmaktadır. ULEC’in ileri teknolojisiyle armatörlere önemli avantajlar ve değer sağlayacağından eminiz.”

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın