ABS amonyak yakıt ikmâli danışmanlığı sunuyor

MDN MEDIA

Klas kuruluşu American Bureau of Shipping (ABS), denizcilik sektörünün amonyak yakıt ikmâline odaklanan ilk kılavuzunu yayınladı


Alternatif bir denizcilik yakıtı olarak amonyak sektör genelinde ivme kazanıyor olsa da, toksisitesi ister kamyonla, ister gemiyle veya kara depolama terminaliyle olsun, güvenli yakıt ikmâli kabiliyetlerinin sağlanması için bir zorluk olmaya devam ediyor.

Klas kuruluşuna göre, “ABS Amonyak Yakıt İkmali: Teknik ve Operasyonel Danışmanlık “ın amacı, sektöre amonyak yakıt ikmâli ile ilgili zorlukları ve bunların en iyi şekilde nasıl ele alınacağını daha iyi anlamalarını sağlamak.

Danışma belgesinde amonyağın yakıt olarak yakıt ikmâli ile ilgili tasarım, operasyonlar, risk değerlendirmesi ve dağılım analizi, güvenlik prosedürleri ve eğitim gibi hususlar ele alınıyor.

Kaynak: Offshore Energy/ Bu haberin/makalenin/çevirinin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın