GBD’nin yeni başkanı Pelin Gezicioğlu

MDN İstanbul

Gemi Brokerleri Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı üyelerinin yoğun katılımıyla 16 Eylül 2017 tarihinde Deniz Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan seçimin ardından Yönetim Kurulu Başkanlığına Pelin Gezicioğlu seçildi. Yeni Yönetim Kurulu’nun seçilmesiyle Şinasi Onur 2 yıldır başarıyla sürdürdüğü başkanlık görevini Pelin Gezicioğlu’nun başkanlığında bulunduğu ekibe devretti.

Pelin Gezicioğlu yapılan seçimin ardından yaptığı açıklamada Derneğin bütünlüğüne vurguda bulunarak, Türk Gemi Brokerleri adına daha iyi işlere imza atmak üzere göreve geldiklerini vurguladı.

“Bugüne kadar ki en yüksek katılımın olduğu seçimde yüz yirmi beş üyemiz oy kullandı. Son derece dostane ve samimi bir atmosferde geçen toplantıya özellikle tatil gününde denk gelmesine rağmen, sorumluluk örneği göstererek seçime katılan, oy kullanan, heyecanımızı bizimle paylaşan üyelerimize gönülden teşekkür ederiz. Bu seçimde gördük ki “GBD” günden güne daha istikrarlı, kabul gören, muteber bir STK haline gelmiştir.

2010 yılında kurulan derneğimizi yöneten her ekip fevkalade emek harcamış birkaç tuğla koymuş, birkaç adım ileri taşımıştır.

Bu geleneği sürdürmek ve çıtayı daha da yükseltmek için aday olduğumuzu daima belirttik. Bu seçim döneminde bize inanarak ve güvenerek destekleyen tüm meslektaşlarımızın yanında, diğer aday kadrodaki dostlarımıza da emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Bu dernek hepimizin ve biz büyük bir aileyiz. Sadece bizim değil, karşı takımında yapmak istediklerini gerçekleştirmek için çalışmalarımıza destek vererek, iştirak ederek, fikir ve düşüncelerini paylaşarak, bu yolu bizimle yürüyecek tüm dostlarımıza şimdiden teşekkür eder, denizcilik sektörümüze ve milletimize hayırlı olmasını dileriz.”

GBD Yönetim Kurulu:

Pelin Gezicioğlu

Bahadır Tonguç

Ömer Örtel

Yaşar Meriç

İsmail Şahin

Hasan Aziz Ertan

Onur Türkeş

Bunu Paylaşın