İş Bankası’ndan OYAK üyelerine avantaj

MDN İstanbul

İş Bankası ve Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) arasında yapılan anlaşma ile OYAK ve üyeleri arasındaki ödeme ve tahsilat işlemleri artık İş Bankası aracılığıyla da yapılabilecek.
Yapılan anlaşma gereği OYAK’ın üyelerine yapacağı; Emekli Maaşı Sistemi (EMS) maaş ödemeleri, Bağışa Dayalı Emekli Geliri Sistemi (BDEGS) gelir ödemeleri, emeklilik yardımı, ölüm yardımı, maluliyet yardımı, kâr payı, borç verme, konut kredisi gibi her türlü ödeme, üyelerin İş Bankası’nda bulunan hesaplarına yatırılabilecek.
Üyeler, OYAK’a yapacakları EMS’ye ve BDEGS’ye para yatırma,  kurum konutları peşinat ve taksit ödentileri, borç verme ve konut kredisi taksitleri gibi ödemelerini de İş Bankası şubelerinden, İş Bankası internet şubesinden veya İş Bankası hesaplarından otomatik ödeme talimatı aracılığıyla yapabilecekler.
Ödeme işlemlerini İş Bankası’ndaki hesaplarından yapan OYAK üyeleri ayrıca çok özel avantajlardan da yararlanacaklar. Bu avantajlardan yararlanmak isteyen OYAK üyelerinin İş Bankası şubelerine başvurmaları yeterli olacak.

Bunu Paylaşın