Tärntank, ABB ve Wallenius Marine’in ortak performans optimizasyon hizmetini deneyecek

MDN İstanbul

Danimarka merkezli denizcilik taşıma şirketi Tärntank, ABB ve Wallenius Marine’in ortak çalışması olan OVERSEA hizmetlerini, operasyonel performansı iyileştirmek için altı gemide deneyecek

Deneme; motor, gövde, pervane ve yardımcı sistemlerin performans takibinin yanı sıra Karbon Yoğunluğu Göstergesi (CII) verilerinin tahmini ve izlenmesini de kapsayacak.

OVERSEA, ABB’nin gemi teknolojilerindeki uzmanlığı ve ABB Ability Genix Endüstriyel Analitik ve Yapay Zekâ IoT platformu ile Wallenius Marine’in gemi yönetimi ve gemi performans yönetimi deneyiminden yararlanarak gemi sahipleri, yöneticileri ve operatörleri için geliştirilmiş dijital bir karar destek hizmetidir.

Tärntank, tüm iyileştirme döngüsünü kapsayacak şekilde kıyıdaki uzmanların desteğiyle yeni hizmeti deneyecek.

Tärntank Gemi Yönetimi CEO’su Claes Möller, “İlk denemeler, altı adet 15.000 dwt ürün/kimyasal tanker için ana makine, gövde ve pervane, yardımcılar ve CII operasyonel performans desteğini kapsayan OVERSEA yeteneklerine odaklanacak. Gemi mürettebatımızın ve ofis çalışanlarımızın OVERSEA Filo Destek Merkezi uzmanlarıyla ortak bir platformda işbirliği yaparak içgörüleri eyleme dönüştürmelerini ve gemi performansını daha da artırmalarını dört gözle bekliyoruz.” ifadesini kullandı.

Smart Maritime Network

İlginizi çekebilir:

Alman kruvazör operatörü ABB teknolojisini seçti

Bunu Paylaşın