Telenor Maritime ve DNV Veracity stratejik bir anlaşma imzaladı

MDN İstanbul

Telenor Maritime ve DNV Veracity arasında otomatik entegrasyon yollarının oluşturulacağı stratejik bir ortaklık anlaşması imzalandı

Telenor Maritime müşterileri, Maranics ile işbirliği içinde sunulan yazılım hizmetleri aracılığıyla MRV (İzleme, Raporlama ve Doğrulama) ve EU ETS (iklim gazı emisyonları) raporlama hizmetlerine daha iyi erişim sağlayabilecek.

DNV Veracity Direktörü Mikkel Skou, “Telenor Maritime ile ortaklık kurmak, denizcilik sektörünün iş süreçlerini otomatikleştirmek için güvenle kullanabileceği güvenilir verileri elde etmesini kolaylaştırma hedefimiz doğrultusunda attığımız bir adımdır. Telenor Maritime ile birlikte, maliyeti ve manuel hata riskini azaltmak için otomasyonun önemi konusunda ortak bir görüşü paylaşıyoruz ve bunun sonucunda daha iyi performans ve güvenilirlik elde ediyoruz. Günümüzde sektör, öğlen raporlarındaki düşük kalite nedeniyle zorluklarla karşılaşmaktadır. Telenor Maritime ve Maranics’in veri kalitesini kaynağında artırmaya yönelik çabaları çok önemlidir” dedi.

DNV’nin emisyon raporlama doğrulamasına yönelik Emissions Connect hizmetine Veracity bulutu üzerinden hâlihazırda erişilebiliyor. Yeni ortaklık, Telenor Maritime ve DNV’nin ortak müşterilerinin öğlen raporunun oluşturulmasından doğrulama sefer beyanının alınmasına kadar tek bir entegre süreçten yararlanmasına olanak tanıyor.

Maranics ve Telenor Maritime, sensör/akış ölçer verileriyle raporları önceden doldurarak müşterilere öğlen raporu girdilerinde otomasyon sağlıyor.

İlginizi çekebilir:

QR okuturken dikkat: Siber saldırılar arttı

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın