Norveçli tersanelerden yeni anlaşma

MDN MEDIA

Norveçli tersane VARD, Norveçli müşterisi Rem Offshore ile bir rüzgâr santrali destek gemisi için sözleşme imzaladığını açıkladı

Sözleşme, bir serinin üçüncüsü olan bir devreye alma hizmet operasyon gemisi (CSOV) için. Gemi 85,1 m uzunluğunda, 19,5 m genişliğinde ve 5,6 m su çekimine sahip olacak. CSOV, 93 rüzgar türbini teknisyeni ve 27 kişilik mürettebat dahil olmak üzere 120 kişiye kadar kamaraya sahip olacak. Gemi Vietnam’daki Vard Vung Tau’da inşa edilecek ve 2026 yılının dördüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. CSOV, dünya çapında açık deniz rüzgar çiftliklerinin inşası, işletilmesi ve bakımı sırasında hizmet verecek ve VARD 4 19 tasarımına sahip olacak. Gemi, yakıt tasarruflu çalışma için tasarlanmış bir dizel-elektrik ve batarya hibrid tahrik sistemi ile donatılacak. Vard Electro’nun SeaQ entegre köprü sistemi gemideki ekipmanın bir parçası olacak. Köprüüstü, çeşitli sistemleri tek bir operatör istasyonunda toplamak için dokunmatik ekranlarla birlikte VARD tarafından geliştirilen entegrasyon çözümlerinin bir kombinasyonunu kullanıyor.

Kaynak: Ship and Offshore /Bu haberin/makalenin/çevirinin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın