TAV Passport ‘Bosphorus 2014 Shipbrokers’ Dinner’a Sponsor

MDN İstanbul

Gemi Brokerleri Derneği (GBD)’nin 27 Haziran 2014 Cuma günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceği “Bosphorus 2014 Shipbrokers’ Dinner İstanbul”a TAV Passport sponsor oldu. Dernek Yönetimi, geceye sayılı günler kala yüksek yabancı katılımı ve davetli profili ile bu yıl da kendi rekorunu kırarak sektörde bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor.

Gemi Brokerleri Derneği’nin düzenleyeceği, uluslararası denizcilik sektöründen bir çok üst düzey temsilcinin yanı sıra; Baltık ve Uluslararası Denizcilik Örgütü (BIMCO) CEO’su ve Genel Sekreteri Angus R. Frew, Hamburg Gemi Brokerleri Derneği Başkanı Christian Koopmann ile Hollanda Gemi Brokerleri Derneği Başkanı Dink Ripmeester’in de katılacağı “Bosphorus 2014 Shipbrokers’ Dinner İstanbul” için sponsorluk anlaşmaları devam ediyor.

Deniz Ticaret Odası, Armador, Yılmar, Bulk Atlantic Inc., Kınay Group, Pacific Shipping Group, Densa Tanker, Forsa, Green&Black Marine Logistics ile MCE Kargo, Rhenus Catoni ve ULGENBULK Carriers’ın sponsor olduğu “Bosphorus 2014 Shipbrokers’ Dinner İstanbul”a TAV Passport da sponsor oldu.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Afrika, Asya, Avrupa ve Amerika’dan; prestijli denizcilik şirketlerinin karar verici temsilcileri “Bosphorus 2014 Shipbrokers’ Dinner İstanbul”da bu geceye özel hazırlanan eğlence show’u eşliğinde ağırlanacak. 2012 yılında 1350 kişilik yoğun katılımın ardından, bu yıl sayıyı 1500’e çıkaran Dernek, katılımcı sayısının şimdiden 1200’ü aştığının müjdesini verdi.
Türk Denizcilik Sektörü’nün ulusal ve uluslararası platformda taşımacılık, tersanecilik, limancılık ve lojistiğin yanı sıra yan sanayi faaliyetleriyle de global ticaretten pay almasına hizmet etmek amacıyla çeşitli organizasyonlar düzenleyen Gemi Brokerleri Derneği, bu prestijli gecede uluslararası seçkin davetlileri bir araya getirecek.

Geleneksel II. Bosphorus 2014 Shipbrokers’ Dinner İstanbul, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sponsorlarına çeşitli ayrıcalıklar sağlıyor. Şirketlere, dünya devleriyle aynı platformda yer alarak uluslararası etkileşim kurmalarını ve şirket tanıtımlarını ilk elden yapmalarını sağlıyor. Katılım veya 3 ayrı kategoride sunulan özel sponsorluklar için https://www.gbd.org.tr adresinden detaylı bilgi alabilir ya da Dernek ile direk iletişime geçilebilir. Dernek üyelerine özel olarak indirimli bilet ayrıcalığı sunulan bu yılki organizasyonda sınırlı sayıda kalan tüm biletler için info@bosphorus2014.com adresine mail iletebilirsiniz.

Bunu Paylaşın