BV’nin yeni ağırlık merkezi Türkiye

MDN İstanbul

Bureau Veritas(BV) her yıl düzenlediği “Group Executive Committee” toplantısını Fransa dışında tarihinde ilk kez bir başka ülkede gerçekleştirerek, BV Grup’un tüm global CEO’larını 15 Temmuz’da İstanbul’da biraraya getirdi
Bureau Veritas Grup CEO’su Didier Michaud-Daniel ve şirketin tüm dünyadaki üst düzey yöneticileri, temmuz ayında İstanbul’da toplanarak şirketin geleceğiyle ilgili çok önemli bir dizi toplantı gerçekleştirdiler.
Enerji, Petrol& Doğalgaz, Offshore, Denizcilik, Endüstri alanlarında 140 ülkede faaliyetlerini yürüten BV Grup’un tüm dünyadaki üst düzey yöneticilerin katıldığı Yönetim Kurulu Toplantısı ilk defa Fransa dışında bir ülkede gerçekleştirildi. BV’nin tüm yönetim kademesinin hazır bulunduğu toplantılarda, Türkiye’nin son yıllarda gerçekleştirdiği önemli atılımın önemi vurgulanırken, önümüzdeki dönemde şirketin iş ağırlığını Türkiye’nin merkezinde olduğu Balkanlar, Rusya, Kafkasya ve Ortadoğu bölgesine kaydırmayı planladığı açıklandı.
BV Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı toplantılarda, BV’nin global yöneticileri Türkiye’de faaliyet gösteren önemli enerji şirketleriyle bir araya gelerek şirketin yeni stratejileri hakkında önemli bilgiler paylaştılar. Özellikle BV’nin nükleer enerji pazarında sahip olduğu deneyimlerin Türkiye’ye nükleer enerji alanında önemli katkı sağlayabileceğinin altı çizildi.
BV’nin geleneksel yaz görüşmelerine de ev sahipliği yapan İstanbul toplantısında ayrıca güvenlik ve uygunluk konuları, yıl ortası finansal veriler, 2014 bütçesi, müşteri odaklı yönetim gibi şirketin geleceğiyle ilgili konular da ele alındı.
BV Denizcilik Türkiye ve Hazar Ülkeleri Genel Müdürü Kerem Kiper, BV Grup yöneticilerinin Fransa merkezi dışında bir toplantı düzenlemek için denizcilik alanında önde gelen Uzak doğu ülkeleri yerine Türkiye’yi seçmesinin, şirketin gelecek yıllardaki yatırımları ve pazar stratejileri konusunda ipuçları verdiği vurguladı. Türkiye, eşsiz coğrafi konumu, istikrarlı ekonomisi, teknik altyapısı, gelişmekte olan bir bölgede yer alması ve Rusya, Orta Asya ve Orta Doğu enerji kaynaklarına yakın olması sebebiyle gelecekte BV gibi diğer global şirketlerin de Türkiye’de yatırım fırsatları arayacağının işareti olarak yorumlandı.

Bunu Paylaşın