IHI Marine B.V. İstanbul Ofisi açıldı

MDN İstanbul

Japon IHI Marine B.V. İstanbul Ofisi’nin açılışı IHI Marine United ev sahipliğinde Çırağan Palace Kempinski’de 21 Mayıs’ta gerçekleştirilen görkemli bir kokteyl ile kutlandı. IfPr’ın organize ettiği kokteyle yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda seçkin davetli katıldı.
IHI Marine United Başkanı Shigemi Kurahara açılış kokteylinde yaptığı konuşmada; grup şirketleri IHI Marine BV Rotterdam’ın İstanbul ofisini açtığını yineleyerek çok yakın bir zamanda, bu yaz tam olarak operasyonlarına başlayacağını söyledi. Kurahara sözlerini şöyle sürdürdü: “Şirketimiz açısından çok mutlu bir anı yaşıyoruz. İstanbul ofisi iş faaliyetlerimiz için çok önemli bir kilometre taşı.” IHI Marine B.V. Genel Müdürü Yasunori Okamoto ise yaptığı konuşmada; İstanbul ofisinin tıpkı Avrupa’da kurulu bulunan IHI Marine B.V. gibi Grup’un stratejik vizyonuna katkı sağlamasının beklendiğini söyledi. Okamoto sözlerini şöyle sürdürdü: “İstanbul Ofisi sadece IHI Marine B.V. için değil aynı zamanda IHI Marine United için işlerin uzun dönem stratejik vizyon doğrultusunda genişletilmesi ve yaygınlaştırılması açısından büyük önem taşıyor. Müşterilerimizin farklı çözüm beklentilerini karşılamak üzere buradayız. Yeni inşadan, tamire, yaşam döngüsüne ve mühendislik desteğine varıncaya kadar her türlü konuda müşterilerimize ihtiyaç duydukları desteği sağlamak amacıyla İstanbul’dayız. İstanbul, Doğu ile Batı’nın buluştuğu çok sayıda kültürü barındıran önemli bir bölge. Bizim ilk adımımız sizlere iş kültürümüzü göstermek olacak. Bunun yanı sıra birlikte uzun vadede çalışmak için çeşitli ortak noktalar bulacağımıza dair güveninizi kazanacağımızdan eminiz.”
Kokteylde son konuşmayı ise DTO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan yaptı. Konuşmanın ardından ise açılış şerefine kadeh kaldırıldı.

ETİKETLER:
Bunu Paylaşın