KOSDER’in yeni dönem Yönetim Kurulu seçildi

MDN İstanbul
Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) 2’nci Olağan Seçimli Genel Kurulu, Mercure İstanbul Altunizade Hotel’de 10 Mayıs 2018 tarihinde yapıldı. Yeni Dönem Yönetim Kurulu için; Bülent Dandin, Burak Akartaş, Engin Dönmez, Fatih Yıldız, Hakan Çendik, Hüseyin Kocabaş, Mahmut Turan, Metin Şener, Pınar Kalkavan, Salih Zeki Çakır, Sinan Atasoy ve Denetleme Kurulu içinse; Ahmet Çolak, Ayhan Aytekin, Barbaros Yüksel, Begüm Nergiz Birben, Serkan Açıkgöz, Vahap Özmen oy birliği ile kabul edildi.
KOSDER 2’nci Olağan Seçimli Genel Kurulu sonrasında ilk Yönetim Kurulu toplantısı ise 19 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Asil ve yedek üyelerin katılımıyla ve Hüseyin Kocabaş’ın başkanlığında yapılan toplantıda yeni yönetimin belirlenmesi, koster yenileme projesi ve denizcilik sektörünün sorunları ele alındı.
64’üncüsü gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Hüseyin Kocabaş oy birliğiyle yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilirken, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Zeynep Pınar Kalkavan Sesel, Dernek Genel Sekreterliğine Hakan Çendik, Saymanlığa ise Fatih Yıldız getirildi.

Bunu Paylaşın